Nuorten kesätyöhaku 2024  (haku päättynyt)
JalkapalloJulkaistu: 07.03.2024 12.24

Nuorten kesätyöhaku 2024 (haku päättynyt)

Hei sinä 15-17-vuotias nuori, tule meille kesätöihin! Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön Huuhkajat- ja Helmarit- futiskoulun ohjaajana kesän ajalle. Työmäärä vastaa noin kahden kokonaisen viikon tuntimäärää. Haethan paikkaa pian, viimeistään sunnuntaina 31.3!

Ohjaajana osallistut Suomen miesten ja naisten jalkapallomaajoukkueiden nimeä kantavien futiskoulujen apuvalmentajan tehtäviin. Futiskouluun osallistuu 5-7v sekä 8-13v lapsia ja nuoria. Futiskoulu järjestetään kerran viikossa ja on kestoltaan yhden tunnin. Futiskoulu starttaa toukokuussa ja sinä voit aloittaa työt 2.6 lähtien sovitusti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös muiden ryhmien apuvalmentajan tehtäviin sekä erilaisiin tilaisuuksiin, joissa esitellään Team LKP:n toimintaa (esim. Laukaan kesäkauden avaus).

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lasten ohjaamisesta, sillä opastamme sinua tehtävässä ja sinulla on koko ajan tukena koulutetut valmentajamme. Oma futisharrastus on eduksi, muttei ole missään nimessä karsiva tekijä. Tärkeintä on aktiivinen asenne uuden oppimiseen ja oma kiinnostus lasten ja nuorten ohjaustehtäviin!

Hae kesätyöpaikkaa täältä.

Kesätyö järjestetään yhdessä OP Keski-Suomen kanssa. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP Keski-Suomi maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Lue lisää kampanjasta täältä.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse puheenjohtaja@teamlkp.net