Team LKP 09/10 - paras suomalainen joukkue
23.4.2019 15:51 Uutiset / LKP 09/10

Pronssipelin jälkeinen joukkuekuva. Vaikka pronssinen pokaali jäi saamatta, niin paljon hyvää kokemusta saatiin matkaan.

13.4. lauantaina suunnattiin joukkueen kanssa kohti Leppävirtaa ja Vesileppisturnausta. Turnaukseen osallistui 16 joukkuetta, joista kolme oli saapunut itänaapuristamme Venäjältä. Joukkueemme matkassa oli lähes kaikki pelaajat, joten saatiin mukavasti vaihtopelaajiakin matkaan, mikä osoittautuikin tiukoissa peleíssä meidän eduksemme. Turnaus päättyi sunnuntaina 14.4. joten pääsimme välillä latailemaan pattereita kylpylän lämmössä ja hotellihuoneissa.

Alkulohkossa pelasimme kolme peliä, joista yhden hävisimme ja kaksi voitimme. Välilohkossa oli niin ikään kolme peliä, joissa vastaamme tuli myös venäläinen joukkue Alfa Pietarista. Venäläiset osoittautuivat vielä liian kovaksi vastukseksi, mutta kaksi muuta peliä voitimme. Suurin osa voittopeleistä olivat maalin pelejä ja usein tulimme takaa rinnalle ja ohi. Viimeinen välisarjanpelikään ei tästä poikennut, joka ratkaisi pääsisimmekö pronssipeliin. Tiukan taistelun jälkeen voitimme jälleen yhden maalin erolla ja pronssipeli oli totta!

Pronssipeliin vastaamme asettui DHK Red Bears 2 Moskovasta. Alkuun vastustaja pääsi nopeasti kolmen maalin karkumatkalle, mutta tästä ei LKP poikien selkä suoristunut. Pojat taistelivat ja antoivat kaikkensa jäällä, ja niin vain saatiin kavennusmaali 1 - 3 aikaiseksi. Loppupeli oli tiukkaa taistelua ja pojat saivat hienosti vyörytettyä hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia, sekä puolustettua yhdessä maalivahdin kanssa vastustajan hyökkäykset. Aivan lopussa moskovalaiset saivat ylivoimahyökkäyksen ja muutettua lukemat 1 - 4:ään. Peli päättyi näihin numeroihin, mutta vaikka pojilla oli myrtyneitä ilmeitä heti summerin soitettua, niin vanhemmat ja valmennus saivat olla todella ylpeitä pojistaan. Taisteluilme oli erinomainen ja periksi ei annettu missään vaiheessa! Viimeistään pukukopissa oli jokaisen pojan kasvoilla iloinen virne hienosta turnauksesta johtuen!

Ja onhan se niin että välillä pitää hävitä, jotta tietää miltä se voittaminen taas tuntuu! Tästä turnauksesta on hyvä ammentaa oppeja seuraavaa kautta ja turnausta silmällä pitäen.

Kiitokset vielä kerran pelaajille, huoltajille, valmentajille sekä vanhemmille hyvästä turnauksesta!


   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat