Kaksitoista Team LKP:n valmentajaa suoritti Palloliiton futisvalmentajan startti-koulutuksen!
14.9.2018 12:02 Uutiset / Seuran etusivu

Futisvalmentajan starttikoulutus Laukaassa 2018


Suomen Palloliitto on uudistanut merkittävästi valmentajakoulutuksensa rakennetta ja entiset E- ja D-tason koulutukset ovat väistyneet ja saaneet tilalleen Futisvalmentajan starttikurssin, sekä ikävaihekoulutukset 5-7 vuotiaat ja 8-11 vuotiaat.

Team LKP:n junioripäällikkö Mikko Tarvainen kouluttautui kesällä 2018 Suomen Palloliiton hyväksymäksi kouluttajaksi, jotta voisimme järjestää Laukaassa Palloliiton koulutuksia ja tämän seurauksena kehittää valmennustoimintaamme. Marraskuussa 2018 Laukaassa järjestettiin Futisvalmentajan starttikurssi, johon osallistui 18 valmentajaa, joista LKP:n valmentajia yhteensä kaksitoista henkilöä. Kolmen lähijakson ja etätehtävien, sekä harjoitustutoroinnin sisältävä FVS-kurssi oli noin 30h mittainen aloituspaketti jalkapallon valmentamiseen.

Kurssilla syvennyttiin valmentamisen taitoihin, harjoitetyyppeihin, sekä yleiseen liikunnallisuuteen. Kurssia oli suorittamassa myös vuosituhannen alussa Uefa-B kurssin suorittanut Mika Pienimäki, joka totesi aloituskurssin olleen paras valmentajakoulutus, jossa hän on ollut mukana. Yleisesti ottaen kurssin sisältö ja erittäin osallistavat menetelmät saivat kiitosta osallistujilta.

Suomen Palloliiton Futisvalmentajan starttikurssin Team LKP:stä suorittivat:

Mika Pienimäki P09

Suvi Halinen T10/11

Marko Ollonen P11

Noora Lahtinen Futiskerhot

Karoliina Puttonen Futiskerhot

Katariina Lehtonen Futiskerhot

Vesa Koivisto P07

Niko Kiviaho P06

Tero Puurunen T08/09

Jussi Ottavainen T08/09

Jere Puttonen P10

Elia Paukkunen P08   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat