”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Wilma Mäntykangas!
Julkaistu: 15.11.2019 00.00

”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Wilma Mäntykangas!

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Wilma Mäntykangas.

Nimi: Wilma Mäntykangas

Valmennettava joukkue: Pallokerhot: 5-7 -vuotiaat tytöt ja pojat

Valmennuskokemus: 13 –vuotias Wilma kuuluu Team LKP:n nuorimpaan valmentajaryhmään. Valmentaminen on aloitettu tänä kesänä ja pallokerhojen lisäksi Wilma on käynyt haistelemassa tunnelmaa P12- ja P11 ikäkausijoukkueiden treeneissä sekä ollut aktiivisesti mukana myös viikoittaisissa taitotreenitapahtumissa. Futiksesta pelaajataustaa Wilmalta löytyy reilu viisi vuotta! Koulutuksia on tavoite suorittaa tulevaisuudessa ja saada lisää uusia näkökulmia valmennushommiin – nyt on mm. osallistuttu Team LKP:n ja JJK:n yhteistyösopimuksen kautta JJK:n järjestämään koulutustilaisuuteen.

Wilma valmentajana: Wilma kertoi haastattelussa seuraavaa valmentamisesta Team LKP:ssa: ” Valmentamisen aloittaminen oli mulle aika iso askel, nimittäin eka oikea työpaikka. Aluksi jännitti ihan super paljon ja valmentaminen oli varmaan aika kökköistä, mutta kerta kerralta enemmän luontevampaa. Muilta valmentajilta sai tukea ja rohkaisua tehdä tätä hommaa. Mun mielestä on huikeeta valmentaa just tässä seurassa, koska meidän seurasta löytyy niin mahtavia valmentajia ja pelaajia!

Pallokerhoissa sekä myös liikuntakerhoissa on ihana nähdä lapsien iloa ja riemua. Lapsista huokuu semmoinen positiivinen energisyys. Futiksessa on mielestäni ihana nähdä sitä, miten jokainen kehittyy omaa vauhtia ja ai että niitä iloisia hymysuita reenien jälkeen, siitä tykkään! haluan jakaa muille tätä positiivisuutta ja niitä positiivisia kokemuksia mitä itse olen futiksen kautta saanut. Toivon, että pystyn toimimaan lapsille tukena ja esikuvana.Yhteenvetona voisi sanoa, että rakastan työskennellä lasten kanssa, joten tämä minulle aivan ihanaa duunia – saan itsekin todella paljon iloa lapsista ja valmentamisesta.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Rakastan vauvojen pehmeitä poskia!


Seuran uusimmat