”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Marko Ollonen!
8.11.2019 7:48 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Marko Ollonen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Marko Ollonen.

Nimi: Marko Ollonen

Valmennettavat joukkueet: P11

Valmennuskokemus: Tällä viikolla esittelyssä on LKP:n valmentavista Ollosista varttuneempi, Marko Ollonen. LKP:ssä Marko on toiminut valmentajana parisen vuotta. Koulutuksia on suoritettuna Palloliiton D-kurssi 2017, Futisvalmentajan starttikurssi 2018, 5-7 vuotiaiden ikävaihekoulutus 2018. KesLin koulutuksia: Tervetuloa ohjaajaksi 2018, Yleistaitavuuden harjoittaminen 2018, liikkuvuuden harjoittaminen 2018 sekä EA 2018. Suomen Valmentajat ry:n Nuorten liiketaitoharjoittelu 2018 ja Game Play Learn 2019. Oppia on siis haettu useasta suunnasta!

Koulutuksien lisäksi Marko toteaa, että hän on oppinut paljon muilta valmentajilta ja parhaita tilaisuuksia ovatkin olleet seurojen valmentajapalaverit.

Marko valmentajana: Marko tavoitettiin haastatteluun tuttuun tapaan kentän laidalta – tässä mietteet valmentamisesta ja LKP:ssä toimimisesta: ” Team LKP entinen junioripäällikkö ja nykyisin Espoon Hongassa työskentelevä Mikko Tarvainen sai minut innostumaan valmentamisesta. Niin siinä kävi, kuten Mikko sanoi, että tämä valmentaminen vie mukanaan ja että tähän jää koukkuun. Jalkapallon lisäksi toimin myös apuvalmentajana jääkiekossa, joten iso osa vapaa-ajasta tähän kuluu. Parhaani mukaan yritän viedä oppimani tiedot harjoituksiin ja peleihin. Valmennettavieni tärkein teema tällä hetkellä on saada lapset rakastumaan lajiin.

Yritänkin saada lapsille paljon onnistumisen tunteita ja että heillä olisi mahdollisuus ja oikeus omiin valintoihin. Valmennettavieni kehitys, innostuneisuus ja ilo antaa itselle myös intoa valmentamiseen ja tässä samalla kun lapset kehittyvät niin minäkin yritän kehittyä mukana.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Se mitä valmentamista Markolla jää vapaa-aikaa niin hän viettää frisbeegolfradoilla. On heittänyt viikkokisoissa hole-in-onen.   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat