”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Laura Ollonen!
1.11.2019 7:57 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Laura Ollonen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Laura Ollonen.

Nimi: Laura Ollonen

Valmennettavat joukkueet: P12

Valmennuskokemus: Lauralla on kokemusta lasten valmentamisesta paitsi LKP:ssa myös ViPan eri ikäluokissa: 2014-15, 2012-13 ja T07. Lisäksi Laura on ollut pyörittämässä liikuntakerhoja edellisen lukuvuoden sekä viime kesäloman.

Koulutustaustaa on KesLin pitämä ja ViPan järjestämä liikunnanohjaajakoulutus ja LKP:n kautta on suoritettuna Palloliiton ”Jalkapallotekniikat” –kurssi ja seuraava koulutus on juuri alkamassa: Futisvalmentajan starttikurssin ensimmäinen lähiopetusviikonloppu toteutetaan tulevana viikonloppuna. Suunnitelmissa on myös suorittaa ikävaihekoulutukset 5-7, ja 8-11 –vuotiaiden valmennukseen liittyen ensi vuoden aikana.

Laura valmentajana: Laura kuuluu Team LKP:n tuoreimpaan valmentajakaartiin, hän on valmentanut LKP:ssa tämän vuoden toukokuusta lähtien.

Lauran mietteet valmentamisesta: ”Haluan valmentajana olla kannustava ja avustaa skidiurheilijoita vaikka maailmantason uraa varten, tai vaikka vaan innostaa urheilun pariin. Tärkeimpinä juttuina harkoissani pidän siitä, että jokaisella on hauskaa, jokaisella on mahdollisuudet kehittyä omaan tahtiin ja jokainen tulisi hikoilemaan treenien aikana. Hyvä yhteishenki on se mihin pyrin jokaisessa joukkueessani, koska joukkuepelistä kun on kyse, niin tekeminen on helpompaa ja varmasti myös tuhat kertaa hauskempaa, jos on kaverit kannustamassa urheilun parissa. Pidän todella tärkeänä osana elämääni lasten kanssa pallottelua. Jos saan tuotettua iloa muille niin sitä se myös takaisin antaa.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Laura toimii maanantaisin koulun kioskissa myyjänä.   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat