”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Harri Nieminen!
25.10.2019 7:23 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Harri Nieminen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Harri Nieminen.

Nimi: Harri Nieminen

Valmennettavat joukkueet: T06/07 ja T03/04

Valmennuskokemus: Harri on toiminut team LKP:ssa valmentajana jo vuodesta 2007 saakka, valmentaen sekä poika- että tyttöjoukkueita. Harri on myös ollut ideoimassa ja perustamassa aikoinaan LKP:n futiskerhot ja on toiminut myös futiskerhoissa vastuuvalmentajana. Tällä hetkellä vastuuvalmennettavina ovat LKP:n kaksi vanhinta tyttöjoukkuetta.

Harrilla on takanaan myös pitkä pelaajaura maalivahtina ja tätä osaamista Harri on jakanut eteenpäin LKP:n junioreille maalivahtivalmennuksissa – maanantain taitotreeneissä pojat ja tytöt ovat saaneet ja saavat hyvää oppia tolppien välissä toimimisesta!

Valmennuskoulutuksista suoritettuna on UEFA B, ja täydennyskoulutuksia Harri suorittaa tasaisen tappavaan tahtiin.

Tunnustuksena pitkäjännitteisestä työstä LKP:n hyväksi Harri palkittiin viime vuonna vuoden seuratyöntekijänä!

Harri valmentajana: Harri on ajanut ponnekkaasti LKP:ssä ajatusta nuorten ottamisesta mukaan valmennukseen ja koulutuksiin ja sitä on nyt toteutettu kaudesta 2011 saakka hyvällä menestyksellä! Nuoret tuovat valmennukseen uusia tuulia ja positiivisuutta.

Harri tavoitettiin tekonurmen reunalta kommentoimaan valmennusajatuksiaan: ”Tavoitteeni on saada luotua hyvä oppimisympäristö, jossa pelaajalla on hyvä kasvaa ja kehittyä. Olen aina ollut pelaajan kehittymisen kannattaja, en niinkään tuloksien. Kun pelaajat oppivat niin tuloskin seuraa kyllä perästä.” Harri toteaa mottonsa olevan: ”Harjoitukset ovat onnistuneet, jos niissä on paljon punaposkisia pelaajia ja heillä on ollut mukavaa.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Harri on toiminut pelaajauransa aikana myös erotuomaritehtävissä.   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat