”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Juhana Wallenberg!
18.10.2019 12:02 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Juhana Wallenberg!

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Juhana Wallenberg.

Nimi: Juhana Wallenberg

Valmennettavat joukkueet: P12

Valmennuskokemus: 17 -vuotias Juhana toimii Team LKP P12 -joukkueen vastuuvalmentajana Laura Ollosen kanssa, lisäksi hän toimi kesällä apuvalmentajana P08 –joukkueessa. Team LKP:n valmentajaringissä Juhana on ensimmäistä vuotta! Valmentajakoulutuksista on suoritettuna futisvalmennuksen FVS –kurssi.

Juhana valmentajana: Juhana kuuluu LKP:n omiin pelaaja- ja valmentajakasvatteihin. LKP:ssä Juhana aloitti futiksenharrastamisen kahdeksan vuotiaana, LKP:ssa seitsemän vuotta ja yhteensä pelikausia on kertynyt kahdeksan. Oma pelaaminen on tällä hetkellä tauolla lukuun ottamatta ”höntsäporukoissa” pelaamista mutta kipinä futikseen on edelleen kova! Juhana on tykännyt pikkupojasta lähtien futiksesta ja pihapeleistä, joista oma urakin lähti liikkeelle.

Juhana kommentoi valmentamisesta seuraavaa: ”Haluan intohimoisesti kehittyä niin pelaajana kuin valmentajanakin, sekä pyrin parhaani mukaan kehittämään junnufutareita. Suurin kehitys aina tapahtuu ilmapiirissä, jossa jokaisella on rento ja hyvä olla sekä jokainen saa oman äänensä kuuluviin ja sitä kuunnellaan. Näistä asioista olen yrittänyt pitää kiinni. Tulevaisuuden suhteen en osaa sanoa mitään varmaksi, mutta haluan pysyä valmentajana LKP:ssä niin kauan, kuin se on vain mahdollista.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Juhanan sydäntä lähellä futiksen lisäksi ovat myös kamppailulajit – hän harjoittelee aktiivisesti brasilialaista jujutsua!   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat