”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Sami Tepponen!
4.10.2019 7:48 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Sami Tepponen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Sami Tepponen.

Nimi: Sami Tepponen

Valmennettavat joukkueet: T08/09

Valmennuskokemus: 34 –vuotias Sami on toiminut LKP:ssa T08/09 joukkueen valmentajana jo viisi vuotta, futiskerhoista lähtien. Päävalmentajan roolissa viimeiset kolme vuotta. Samilla on pitkä henkilökohtainen urheilijatausta ja kokemusta on kertynyt etenkin joukkuelajeista.

Koulutusten osalta on käytynä seuran tarjoamat koulutukset sekä LKP:ssa toteutettavia tutor –valmennuksia, joissa Keski-Suomen talenttivalmentajat ohjaavat, antavat palautetta ja kouluttavat valmentajia.

Tutor –valmennus on Samin mielestä loistava tapa haastaa valmentajaa ja valmentajan toimintaa harjoituskentällä!

Sami valmentajana: Samin löytää harjoituskentän reunalta aina hyvissä ajoin valmistelemasta harjoitteita – tällöin joukkue pääsee hyvin suunniteltuihin ja toteutettuihin treeneihin käsiksi heti kun vuoro alkaa, mieluummin jo ennen. Muille LKP:n valmentajille on varmasti tullut jo tutuksi, että Sami on tiedustelemassa edellisen vuoron valmentajilta, milloin Samin joukkue pääsee mihinkin osaan kenttää aloittamaan ja voisiko tuon tai tuon harjoitteen jo purkaa edestä pois.

Samin omat mietteet valmentamisesta: ”Itselleni valmentajana pidän tärkeimpänä asiana valmentajan sekä pelaajan välistä suhdetta. Siitä pitää löytyä luottamus, kunnioitus, tunne tulla kuulluksi sekä tunne olla iso osa kokonaisuutta - olla iso osa joukkuetta! Ja tämä kaikki vielä molemmin puolin!

Pyrin olemaan valmentaja, jonka kanssa voi pitää hauskaa, heittää vitsiä mutta samalla omata auktoriteetin -kun suoritetaan, niin silloin suoritetaan tosissaan ja täysillä!”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Sami on B-ikäisten 1-divarin maalikuningas kaudelta 2000-2001, Mäntän Valon paidassa!   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat