”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Noora Lahtinen!
27.9.2019 15:52 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Noora Lahtinen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Noora Lahtinen.

Nimi: Noora Lahtinen

Valmennettavat joukkueet: T10/11

Valmennuskokemus: Nooralla on LKP:ssa kahden vuoden kokemus valmentamisesta futiskerhoissa sekä tällä kaudella LKP:n nuorimman tyttöjoukkueen, T10/11, valmennusvastuutehtävistä. Palloliiton FVS –kurssin todistus on takataskussa ja omaa peliuraa on takana n. kuuden vuoden ajan. Noora on myös yksi LKP:n nuorista valmentajista, jotka palkittiin viime kauden päätteeksi LKP:n vuoden valmentajina.

Noora valmentajana: Vasta 15 –vuotias Noora nuoresta iästään huolimatta on ehtinyt valmentaa LKP:ssa jo kaksi kautta ja tällä kaudella hän on toiminut T10/11 joukkueen valmentajana ja ”isosisko-hahmona”.

Aina iloisena ja hymyilevänä treenikentältä löytyvä Noora onkin hieno esimerkki ja tutor futaripolun alussa oleville innokkaille tytöille!

Nooran mietteet valmentamisesta: ”Mun mielestä kaikki lähtee positiivisesta ilmapiiristä, silloin kaikilla on mahdollisuus kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla. Niin me valmentajat kuin palaajatkin. Mun tehtävä on tuoda sitä ilmapiiriä joukkueeseen. Ja kun lapsilla on hauskaa ja hymy huulilla niin meillä valmentajillakin on hyvä mieli!”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Käytän lähes aina valkoisia sukkia!   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat