Peurunka LongSlide F1-turnaus 21. -- 22.9.2019
23.9.2019 12:20 Uutiset / LKP 09/10/11

Sijoitusottelun jälkeinen "pakollinen" joukkuekuva. :)

F1- joukkueen osalta avattiin tämän kauden turnaukset kotihallissa Peurunka Long Slide turnauksen myötä 21.- 22.9. Turnaukseen oli saapunut joukkueita kahdeksasta eri seurasta ympäri Suomen. LKP:n joukkue sai alkulohkossa vastaansa Jyki Leijonat (Jyvässeutu), EKS (Espoo) sekä TIHC 1(Tornio). Alkulohkon osalta kertyi kokemusta enemmän kuin pisteitä, ja ehkä parempiakin suorituksia oli joukkueeltamme nähty aiemmin. Alkulohkon jälkeen pistesarake näytti nollaa ja tehtyjä maalejakin oli vain yksi.

Alkulohkon jälkeen lauantaina iltapäivällä alkoi alempi jatkolohko, jossa LKP:n lisäksi oli matkassa Jyki Leijonat, Jyki Tiikerit, Jyki Gepardit, TIHC 2 sekä JPK (Järviseutu). Heti ensimmäisessä jatkolohkon ottelussa oli LKP:n tekeminen jo aivan erinäköistä. Pelistä alkoi löytyä tuttuja elementtejä luisteluvoimasta taistelutahtoon sekä maalien viimeistelyä ja tärkeitä torjuntoja! Jatkolohkossa LKP:n laariin ropisi pisteitä yhdeksän (4 voittoa ja 1 tasapeli) ja maalierokin oli hieno 17 - 8.

Sijoitusotteluun (sijat 7. - 8.) saimme vastaan tutun ja turvallisen Jyki Leijonat, ja tämä olikin tässä turnauksessa jo meidän kolmas kohtaaminen. Ensimmäinen peli päättyi tappioon ja toinen peli päättyi tasapeliin, joten nälkää LKP:lla oli jäänyt sijoitusotteluun. Ottelusta muodostuikin oikea trilleri...

Jyki Leijonat menivät alkuun johtoon 2 - 0, kunnes saimme kavennettua tilanteeksi 2 - 1. Jyki teki kohta kolmannen maalin ja tämän jälkeen vasta alkoi LKP:n pelaajilla olemaan oikeanlainen taisteluilme päällä. LKP pyöritti hienosti kiekkoa Jykin päässä ja laukoi kohti maalia, mutta usein huomasimme, että vastustajan maalivahti oli loisto vireessä napaten useamman huippupaikan räpsäänsä. Lukuisista yrityksistä yksi palkittiin maalin merkeissä, ja näin ollen saimme kavennettua tilanteen 3 - 2:een. Aivan ottelun loppuhetkillä LKP:lla oli erinomainen tilanne tasoittaa, mutta laukaus osui maalivahdin maskiin ja maali jäi tekemättä... Lopputulos oli siis 3 - 2 sijoitusottelussa, jonka myötä loppusijoituksemme oli kahdeksas turnauksessa.(katso videolta koko sijoitusottelut, joka löytyy tämän uutisen alta)

Lopputulemana joukkueemme suoritus parani koko ajan turnauksen edetessä ja tästä on hyvä jatkaa F1- joukkueen osalta alkanutta kautta Hippoliigan ja tulevien turnauksien myötä. Nähdään jäähallilla!

P.S. Joulukuussa 14. - 15.12 on Peurungassa jälleen Long Slide turnaus F2:lle. Mukana myös LKP:n joukkue, joten kaikki kannustamaan tuolloin jäähallille!

P.S.S. Alla turnauksen viimeinen ottelu videon muodossa (Pakarinen Markku) sekä pukukoppikuva (Anttonen Heikki) valmistautumisesta.
   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat