”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Mika Pienimäki!
19.9.2019 18:35 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Mika Pienimäki

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Mika Pienimäki.

Nimi: Mika Pienimäki

Valmennettavat joukkueet: P09

Valmennuskokemus: Mika aloitti valmentamisen Leppäveden Lepässä vuonna 1996 omien lasten aloittaessa jalkapalloharrastuksen ja valmentaminen ”päättyi” vuonna 2010 kun nuorin tytär muutti futiksen perässä ulkomaille. Matka varrelle on mahtunut monenlaisia joukkueita ja tapahtumia!

Team LKP:n onneksi Mikan valmennustauko jäi väliaikaiseksi ja valmentaminen jatkuu LKP:ssa todella mukavassa seurassa!

Futiskoulutusta on taustalla Palloliiton peruskursseista UEFA B:hen saakka!

Mika valmentajana: Mika on totuttu tuntemaan LKP:ssä innovatiivisena ja aktiivisena valmentajana, joka tuo auliisti esille omat ideansa ja jakaa osaamistaan koutsiryhmän sisällä.

Mika itse toi esille seuraavat asiat valmentamiseen liittyen: ”Luotan omassa valmentamisessani perehtymiseen, tutkimiseen, koulutukseen, hyvään valmistautumiseen ja etenkin yhteistyöhön. Nämä saattavat kuulostaa kuivilta ja latteilta asioilta, mutta mielestäni iloinen ilme ja positiivisuus löytyvät, kun koutsi tietää, mitä on tekemässä.

LKP:ssa toimii yhteistyö kaikkien kanssa. On ollut mukava huomata, että myös nuorempien koutsien kanssa puhumme edelleenkin samaa kieltä, vaikka ikäeroa onkin muutama vuosi. LKP:ssa onkin huikea nuorten koutsien kaarti, minkä vuoksi seuran tulevaisuus näyttää hyvältä.

Minulle on ollut mielenkiintoista ja haastavaa perehtyä uudelleen lasten valmennukseen. Olenkin käynyt Palloliiton lasten valmennuksen koulutuksia oikein urakalla. Poikien kanssa on kyllä ollut mukavaa ja varmaakin olen jotain onnistunut joukkueella antamaan.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Voin syödä helpostikin pari litraa jäätelöä yhtä kyytiä – ja usein.   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat