”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Vesa Koivisto!
9.9.2019 12:05 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Vesa Koivisto

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Vesa Koivisto.

Nimi: Vesa Koivisto

Valmennettavat joukkueet: P07

Valmennuskokemus: Vesa on pitkänlinjan futisvalmentaja, joka on toiminut ennen LKP:ta myös muissa seuroissa valmennustehtävissä jo ”jurakaudelta” saakka.

Valmennuskoulutuksia on suoritettuna paitsi perinteiset Palloliiton D-kurssit, uudet ikäkausivalmennuskurssit mutta myös espanjalaistaustainen Ekkono method on tuttu juttu: Intensiivikurssit ja onlinekurssitukset ovat läpikäytynä. Lisäksi tiedonjanoinen valmentaja on ammentanut oppia WFA (World Football Academy) –onlinekursseilta.

Vesa valmentajana: Veskua voi huoletta tituleerata Team LKP:n omaksi Pep Guardiolaksi. Intohimoinen jalkapalloilun tutkija, kehittäjä ja opettaja!

Vesku tavoitettiin kentän reunalta kommentoimaan omat mietteet valmentamisesta: ”Treeneissä kilpailu tärkeää. Se tuo hauskuutta lisää. Kun on hauskaa, on myös helpompaa yrittää enemmän ja haastaa itseään lisää. Joukkue tarjoaa turvallisen ympäristön itsensä ylittämiseen yhä uudelleen. Samalla opitaan tunteiden ja kehonhallintaa sosiaalisessa kanssakäymisessä muiden kanssa.

Peli kuuluu pelaajille. Valmentajana voin tarjota ympäristön, jossa pelaajat pääsevät toteuttamaan itseään ja oppimaan jalkapalloa sekä elämää. On ollut myös todellinen kunnia tuntea pelaajia ja oppia heiltä paljon elämästä.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Vesku on Manchester Cityn jäsen.

   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat