”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Karoliina Puttonen!
31.8.2019 11:31 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Karoliina "Karo" Puttonen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Karoliina ”Karo” Puttonen.

Nimi: Karoliina ”Karo” Puttonen

Valmennettavat joukkueet: T10/11 ja Jalkapallokerhot

Valmennuskokemus: Karoliina, paremmin Karona tunnettu, on toiminut Team LKP:ssä valmentajana vajaa kaksi vuotta. Palloliiton FVS –kurssi on suoritettuna vuonna 2018 ja pelaajana futiksesta on kokemusta kertynyt peräti 10 vuotta vaikka ikää ei ole ehtinyt karttua 16 vuotta enempää.

Karo valmentajana: Karoliina kuuluu Team LKP:n nuorempaan valmentajasukupolveen, joka tekee kentällä loistavaa jälkeä. Osoituksena onnistumisesta on mm. valinta vuoden valmentajaksi 2018, jolloin pallokerhojen nuoret valmentajat valittiin yksimielisesti palkinnon saajiksi.

Karon mietteet valmentamisesta: ”Mä haaveilin pitkään siitä, että pääsisin ite valmentamaan ja tutustuttamaan lapsia jalkapalloon ja nyt oonkin saanut tehdä tätä hommaa viime vuodesta lähtien. Tää on ittelle tosi rakas laji, joten on ihan mahtavaa nähdä kuinka pystyy pallon välityksellä saamaan lapsillekin hymyt huulille.
Valmentajana yritän olla helposti lähestyttävä ja ehkä vähän isosiskomainen henkilö. Toivon että lapset vois multa oppia rakkautta jalkapalloon tai ihan mitä tahansa muuta, mikä auttais viemään niitä elämässä pidemmälle.
Koitan saada aina mahdollisimman monta lasta nauttimaan treeneistä. Jalkapallo yhdistää mun mielestä harvinaisen hyvin liikunnan ja hauskuuden ja siks just ne hymyt ja onnistumisen ilot ovat parasta mitä siellä kentällä näkee. Ne ovat myös niitä juttuja jotka tekee valmentamisesta niin mahtavaa hommaa.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Karo omistaa tuuban mutta ei osaa soittaa sillä. :D

   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat