”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Tero Puurunen!
25.8.2019 11:38 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Esittelyssä Team LKP valmentaja Tero Puurunen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Tero Puurunen.

Nimi: Tero Puurunen

Valmennettavat joukkueet: P11 ja T08/09

Valmennuskokemus: Tero on toiminut valmentaja Team LKP:ssa kolmen vuoden ajan.Hänellä on valmennussertifikaatteja suoritettuna mm. Palloliiton D-kurssi, Futisvalmentajan starttikurssi 2018, 5-7 vuotiaiden ikävaihekoulutus 2018, 8-11 vuotiaiden ikävaihekoulutus 2019. Terolta löytyy myös n. 15 vuoden futaajatausta pelaajana.

Tero valmentajana: Teron tietää olevan vetämässä treenejä Laukaan liikuntapuiston tekonurmella jo S-marketilta saakka. Todennäköisesti LKP:n kantavin ääni. Teron omat mietteet valmentamisesta: ”Minulla oli jo nuorena haave, että jos joskus saan lapsia niin olisi mahtavaa saada valmentaa heitä. Molemmat lapset ovat ”ihan sattumalta” valinneet jalkapallon yhdeksi harrastettavaksi lajikseen. Valmentajana uskon positiivisen palautteen voimaan ja yritän nostaa onnistuneita suorituksia esille. Tavoitteena valmentajana on, että treenien jälkeen pelaajilla on punaiset posket ja hymy suupielissä! Samalla jos pystyn opettamaan pelaajille jalkapalloilun hienouksia, niin se on pelkkää plussaa.”

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Tero on hallitseva Laukaan kunnan Nintendo –mestari (Super Mario Bros) ja takataskusta löytyy myös Äijälän suvereeni tikkamestaruus vuodelta 2016.   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat