Ilmoittautuminen kaudelle 2019 - 2020
8.4.2019 13:30 Uutiset / LKP 09/10

Ei muuta kuin joukkueen matkaan!

LKP – F1/F2 joukkueet kaudella 2019 – 2020

Hei, jääkiekkoilevan tai jääkiekkoilusta haaveilevan lapsen huoltaja!

Kaudella 2018 - 2019 olemme harjoitelleet ja pelanneet jääkiekkoa F1/F2 -joukkueessa 16 pelaajan voimin. Olemme osallistuneet kahteen turnaukseen sekä kolmas turnaus on vielä tulossa keväällä. Lisäksi olemme osallistuneet Hippoliigaan yhden joukkueen voimin sekä pelanneet muutamia harjoituspelejä kauden aikana. Harjoittelemme Laukaan jäähallilla kaksi kertaa viikossa sekä olemme pitäneet oheisharjoitukset kerran viikossa jääharjoituksen yhteydessä. Kausi on kustantanut 80 € / kk. ja lisänä tähän on tullut turnausmaksut sekä lisenssi/vakuutusmaksut että laji/seuramaksu.

Ensi kaudeksi 2019 – 2020 tavoittelemme saada pelaajia kasaan kahden joukkueen verran, jolloin meillä olisi omat F1 -ja F2 joukkueet. Pääsääntöisesti F1 -joukkueessa pelaisivat 2010- ja F2 -joukkueessa 2011 syntyneet. Joukkueessamme on myös tätä vanhempia ja nuorempiakin pelaajia, joten ikäkään ei ole este joukkueeseen pääsemiseksi. Harjoituskertoja pyrimme pitämään vähintään kaksi per viikko ensi kautenakin.

Kustannusten osalta pidämme viime kauden (80 € /kk + muut maksut) kustannusta ”maksukattona” eli tuon korkeammaksi emme halua maksua nostaa. Jotta tähän päästään se vaatii vähintään tuon 16 pelaajaa sekä hiukan talkoohenkeä sponsoreiden hankkimiseen sekä varainhankintaan. Tietenkin jos saamme pelaajia/sponsoreita enemmänkin, niin maksut pienenevät myös.

Kun/jos lapsellanne on intoa ja halua jatkaa/kokeilla jääkiekkoa, niin MEIDÄN joukkue on siihen oiva ja erinomainen ratkaisu. Joukkueessamme voit kokeilla maksutta ensimmäiset kaksi viikkoa, miltä jääkiekon harrastaminen tuntuu huipputiimissä! Lisäksi jos saamme kaksi joukkuetta kasaan, niin tarvitsemme myös valmentajia lisää. Eli jos huoltajista löytyy jääkiekon harrastajia tai muuten vaan innokkaita valmentajia/joukkueenjohtajia, niin ehdottomasti mukaan toimintaan myös isit, äidit, papat ja serkut…

Huhtikuun ajan joukkueellamme on jääharjoitukset + oheiset maanantaisin klo. 17.45 – 19.15 ja torstaisin jääharjoitukset klo. 16.55 – 18.10. Uudet pelaajat, jotka haluaisivat pelata ja harjoitella kanssamme jääkiekkoa, ovat TERVETULLEITA huhtikuun ajan osallistumaan harjoituksiimme ilmaiseksi. Mielellään pelaajalla olisi hyvä olla kaikki varusteet, mutta vähintään kypärä, maila ja luistimet olisi löydyttävä, jotta harjoituksiin voi ottaa osaa. Seurallamme on myös maalivahdin varusteita, joten voit tulla myös pysäyttelemään kiekkoja harjoituksiin, tällöin tarvitset ainoastaan omat luistimet matkaan!

TOIVOTTOVASTI TULETTE MATKAAN JOUKKUEEMME TOIMINTAAN!

Yhteydenotot ja lisätiedot joukkueenjohdolta,

Heikki Anttonen puh. 040-5204278 tai Lasse Joutulainen puh. 040-7026189


   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat