SEURAMAKSUT


Junioritoiminnan seuramaksut

Tavoitteenamme on luoda harrastamiselle mahdollisimman edulliset olosuhteet ja mitä pienempien lasten harrastamisesta on kyse, sitä alhaisemmilla kuluilla pyrimme toimintaa järjestämään. Seuratoimintamaksut ovat osa varainhankintaa, jolla katetaan junioritoiminnasta tulevia kuluja. Seuratoimintamaksut vahvistetaan vuosittain seuran vuosikokouksessa. Seurantoimintamaksun hinta on 106 €, alle 7-vuotiailta 86 € vuodessa. Maksu laskutetaan vain kerran vaikka jäsen olisi mukana seuran molemmissa lajeissa. Jäsenmaksumme suuruus on 18 € vuodessa.

Seuratoimintamaksu ja jäsenmaksu laskutetaan erikseen ja seuratoimintamaksu jaetaan yleensä kahteen osaan. Seuratoimintamaksu ja jäsenmaksu kohdistetaan seuran hallinnollisiin kuluihin sekä seuratoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Seuratoiminta- ja jäsenmaksu peritään vain kerran vuodessa vaikka jäsenemme olisi mukana molempien lajiemme toiminnassa.

Joukkuekohtaiset harrastemaksut määritetään molemmille lajeillemme muodostetuissa junioripoluissa. Harrastemaksut menevät suoraan joukkuekohtaisiin kiinteisiin kuluihin, joita ovat esim. tilavuokrat, sarjamaksut, erotuomarimaksut, varustemaksut, tms. Joukkuekohtaisia kuluja pyritään pitämään maltillisina ja seura ja joukkueet järjestävät aktiivisesti talkoita sekä muuta varainkeruuta pyrkiäkseen vähentämään toiminnasta aiheutuvia kuluja.

Seuran laskutus vuoden aikana tapahtuu seuraavasti:

  1. seuran jäsenmaksu toukokuu ensimmäinen viikko
  2. seuratoimintamaksu jalkapallo 1. osa kesäkuun ensimmäinen viikko
  3. seuratoimintamaksu jääkiekko 1. osa sekä seuratoimintamaksu jalkapallo 2. osa syyskuun ensimmäinen viikko
  4. seuratoimintamaksu jääkiekko 2. osa tammikuun viimeinen viikko

Joukkuekohtaiset harjoitusmaksut laskutamme pienemmissä erissä joukkueiden muodostaman suunnitelman mukaisesti.