LÖYDÄ LIIKUNTA –kerho 2017- 2018


Liikuntakerho on päättynyt!

Tarkoituksena on jatkaa toimintaa syksyllä 2018.

Mitä?

Löydä liikunta -kerhossa harjoittelemme perusliikuntataitoja taitoratojen ja liikuntaleikkien muodossa. Meille hauskanpito, liikkuminen, sekä itsensä ylittäminen ovat toiminnan tukijalkoja. Kerhot ovat kestoltaan 60 minuuttia.

Kerhon organisoi ja järjestää Team LKP ry yhdessä Laukaan lukion kanssa. Lukion opiskelijat suorittavat valinnaisiin opintoihinsa liittyvän kurssin osallistumalla Löydä liikunta -kerhon käytännön toteutukseen.  Toiminnasta vastaa Team LKP ry:n Junioripäällikkö Mikko Tarvainen. Osallistujat ovat vakuutettuja Team LKP:n puolesta.

Kenelle?

Kerhotoiminta on suunnattu kaikille 1.-3. -luokkalaisille tytöille ja pojille.

Miksi?

Toiminnan ajatuksena on luoda maksutonta sekä matalan kynnyksen liikuntakerhotoimintaa. Löydä liikunta -kerhon tarkoituksena on keskittyä tukemaan vähän liikkuvien ja harrastustoiminnan ulkopuolelle jääneiden lasten fyysistä aktiivisuutta. Kerhot ovat kuitenkin kaikille avoimia, eikä toimintaan tarvitse sitoutua.

Milloin ja missä?

Kerho alkaa joululoman jälkeen viikolla 2, alakoulun liikuntasalissa, keskiviikkoisin Klo 14:00- 15:00. Parillisina viikkoina liikkuvat 1.-luokkalaiset ja parittomina 2.-3.-luokkalaiset!

Kuinka mukaan Löydä liikunta- kerhoon?

Mukaan kerhoon pääset täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen. Lisätietoja: mikko.tarvainen@teamlkp.net tai puhelimitse 0400 351 900.

Team LKP Löydä liikunta -kerho
Henkilötunnuksen voi myös ilmoittaa myöhemmin joukkueenjohtajalle esim. puhelimitse.
Kerro myös tärkeät hoito-ohjeet tai muut erityistä huomiota vaativat asiat
Seuran verkkosivuilla julkaistaan kuvia harjoituksista ja pelitapahtumista. Joukkueen esittelysivulla julkaistaan joukkueen virallinen joukkuekuva. Mikäli haluatte ehdottomasti kieltää lapsen kuvan julkaisemisen, ilmoittakaa asiasta erikseen myös joukkueenjohtajalle.
Klikkaa valintaruutua
Sending