LKP tekee vahvaa yhteistyötä JJK:n kanssa – Yhteistyö näkyy parhaiten talvella
Julkaistu: 31.12.2019 00.00

LKP tekee vahvaa yhteistyötä JJK:n kanssa – Yhteistyö näkyy parhaiten talvella

LKP tekee vahvaa yhteistyötä JJK:n kanssa

LKP on ollut jo muutaman vuoden JJK:n yhteistyösopimusseura. LKP:lle yhteistyö näkyy parhaiten mahdollisuutena harjoitella JJK:n Killerin jalkapallohallissa, mikä ei ilman yhteistyösopimusta olisi mahdollista. Killerillä harjoittelun lisäksi LKP:n valmentajat saavat käyttöönsä JJK:n valmennusmateriaalit, mahdollisuuden osallistua JJK:n järjestämiin koulutuksiin ja kentällä tapahtuvaa valmennussparrausta. Tämä edesauttaa valmennusosaamista Laukaassa, mikä taasen on jokaisen pelaajan etu. Tällä tavalla laadukas toiminta pyritään tuomaan pelaajien kotikentälle ja samalla pitää lasten kuljettamiseen käytettävä aika järkevänä.


JJK:n tutortoiminnasta vastaava Ossi Kaski sparraamassa ja ohjaamassa LKP:n valmentajia Laukaassa.


Pelaajille yhteistyösopimus tarjoaa ennen kaikkea selkeän reitin edetä pelaajauralla niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Tähän LKP:n pelaajat pystyvät valmistautumaan osallistumalla omien joukkueharjoitusten lisäksi JJK:n saman ikäluokan harjoituksiin valmentajien sopimalla tavalla. Ideologiana tässä toiminnassa on ymmärrys pelaajauran ainutkertaisuudesta ja yksilöllisyydestä. Toki LKP:n joukkueiden menestys on tärkeää, mutta erityisen ylpeitä LKP:laiset ovat siitä, että pelaajille tarjotaan mahdollisuus menestyä missä tahansa ympäristössä.


JJK:n Patrik Färm koutsaamassa Laukaan tekonurmella LKP -junioreita.


Hyvänä motivointia ja yhteistyön tärkeyden korostuksena toimii alla oleva yhteenveto tutkimuksesta, jossa verrataan asuinpaikkakunnan kokoa urheilumenestykseen. Tämän perusteella laukaalaisuus on loistava asia, kunhan mahdollistamme lapsille ja nuorille oikeat asiat oikeaan aikaan.

Tiivistelmä Ben Oakleyn teoksesta nimeltä Podium:




Seuran uusimmat