”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Topi Ruuska!
Julkaistu: 29.11.2019 00.00

”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Topi Ruuska!

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Topi Ruuska.

Nimi: Topi Ruuska

Valmennettava joukkue: LKP P09 ja P08

Valmennuskokemus: 15 –vuotias Topi on Team LKP:n pelaajaputken läpikäynyttä nuoriso-osastoa. LKP:ssa Topi pelasi 8-9 vuotta ja kuluvan vuoden jalkapalloilijan ura on jatkunut Palokan Riennossa. Tänä kesänä Topi on myös kuulunut osaksi LKP:n valmentajaryhmää ja hän on toiminut apuvalmentajana sekä P09 että P08 –joukkueissa. Tänä vuonna on kerätty kokemusta valmennuksesta ja valmennuskoulutuksetkin ovat suunnitelmissa!

Topi valmentajana: Topi kertoi haastattelussa futiksesta ja valmentamisesta seuraavaa: ”Jalkapallo on hieno laji, joka Suomessakin on ajan mittaa alkanut saada koko ajan enemmän arvostusta. Pelaamisen ohella valmentaminen on ollut todella mukavaa puuhaa. Eihän tämä valmentaminen toistaiseksi mikään ammatti minulle ole mutta kuka tietää tulevaisuudesta? Apuvalmentajana toimiminen on ollut todella hauskaa ja rentoa hommaa! Ja etenkin on ollut mukavaa auttaa ja neuvoa nuorempia pelaajia!

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Olen harrastanut judoa n. 9 vuotta kilpailijana ja brasilialaista jiu jitsua kaksi vuotta!


Seuran uusimmat