Team LKP valmentajat esittelyssä: "Viikon Valmentaja" -sarjan aloittaa Elia Paukkunen
Julkaistu: 15.08.2019 00.00

Team LKP valmentajat esittelyssä: "Viikon Valmentaja" -sarjan aloittaa Elia Paukkunen

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. Team LKP panostaa vahvasti valmennuksen ja jalkapallotoiminnan laatuun. Parikymmenpäinen valmentajajoukko koostuu innokkaista nuorista valmentajalupauksista kaiken kokeneisiin kehäkettuihin. Tulemme tulevan syksyn ja talven aikana esittelemään itsemme. ”Viikon Valmentaja” –sarjan aloittaa Elia Paukkunen, tuleva Pro koutsi!

Nimi: Elia Paukkunen

Valmennettava joukkue: P08

Valmennuskokemus: 17 –vuotias Elia on toiminut LKP:ssa valmentajana reilun vuoden ajan. LKP:n kautta suoritettuna ovat Palloliiton FVS –starttikoulutus ja sertifikaatit 5-7- sekä 8-11 –vuotiaiden junioreiden ikäkausivaiheen valmennuksiin liittyen. Koulunpenkkiä on siis kulutettu ja kentällä vedetty tutorointiharjoitteita tiivisti kuluneen vuoden ajan!

Elia valmentajana: Elia kertoi haastattelussa tavoitteekseen olla hyvä ja innostava valmentaja ja viedä junnujen uria eteenpäin, vaikka ulkomaille saakka!

”Samalla pyrin olemaan pelaajien kaveri, nauramaan pelaajien jutuille ja heittämään itsekin välillä tyhmää läppää. Treeneissä pitää olla hauskaa! Oon valmentaja, koska rakastan futista ja etenkin junnujen kanssa touhuamista. Useasti kaverit ovat kysyneet, että miten jaksan panostaa valmennukseen, käydä kaikissa treeneissä ja muiden joukkueiden peleissä. Aina oon vastannut lyhyesti ja ytimekkäästi: ”rakkaudesta lajiin”.”

Elian löydät siis todennäköisimmin Laukaan tekonurmelta. Paras tuntomerkki lienee tuulessa upeasti lepattava takamatto Elian kirmatessa treeneissä yhdessä LKP-junnujen kanssa.

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Yläasteen pingisturnauksen tähdenlento, turnausvoitto takataskussa!

Seuran uusimmat