1. K Supermarket Laukaa-syysturnaus 15.9.2018
Julkaistu: 15.09.2018 00.00

Team LKP P10-joukkue järjesti ikäluokkansa syysturnauksen Laukaan tekonurmella. Mukana oli joukkueet Äänekoskelta, Jyväskylästä, Leppävedeltä ja Lievestuoreelta yhteensä 8 joukkuetta. Poikia lukumäärällisesti siis lähes 80 henkeä!

Päivän aikana pelattiin neljällä pienkentällä yhtä aikaa yhteensä 20 peliä joissa nähtiin 167 tehtyä maalia ja jaettiin 40kpl Palloliiton Vihreitä Kortteja.

Keli oli normaali Suomen syksylle, ripotellen välillä sadekuuroja mutta lämpötila pysyi kuitenkin plussan puolella.

Joukkueemme pelasi alkusarjassa pelinsä Palokan Riennon/keltaiset, Lievestuoreen Kisaa ja Jyväskylän Komeetat 1-joukkueita vastaan. Tuloksena oli yksi voitto ja kaksi tappiota ja tällä tuloksella sijoittuminen lohkonsa 3. sijalle. Jatkopelit määräytyivät tämän sijoituksen mukaan ja taistelimme iltapäivän peleissä sijoista 5-8. Jatkopeleissä Team LKP vastustajiksi asettuivat Leppäveden Leppä sekä Äänekosken Huima/Urho joukkueet. Näistä ensimmäisestä tuli tasapeli 3-3 ja toisesta voitto 3-2. Lopputuloksissa sijoittuminen sijalle 5.

Pronssipelissä vastakkain olivat välierissä tappion kokeneet Palokan Riento/mustat ja Jkylän Komeetat 2. Tiukan taistelun jälkeen PaRi/mustat saavuttivat turnauksen kolmannen sijan.

Finaalissa turnausvoittoa lähtivät tavoittelemaan siihen mennessä voittamaton Jkylän Komeetat 1 ja Palokan Riennon/keltaiset. Peliajan 1x30min täyttyessä ja tiukan taistelun laannuttua Jkylän Komeetat saavuttivat turnausvoiton maalein 6-5. Komeetat saivat näin vuodeksi haltuunsa K Supermarket Laukaa-kiertopalkinnon. Lisäksi kaikki muutkin pelaajat palkittiin turnausmitalein.

Turnauksen sijoitukset:

1. Komeetat 1, 2.PaRi/keltainen, 3. PaRi/mustat, 4.Komeetat 2, 5. Team LKP, 6. Leppä, 7. Huima/Urho 8. LievKi

Kiitokset osallistuville joukkueille tukijoukkoineen, omille talkoolaisille sekä pelinohjaajille!

Lisäksi kiitokset joukkueemme tukijoille jotka mahdollistivat turnauksen järjestämisen: K Supermarket Laukaa, Teiskonen.com, AP Autopalvelu, Laukaan Betoni ja Caffitella Laukaa.