Tervetuloa T08/09 sivuille
Julkaistu: 09.02.2019 00.00

Tervetuloa T08/09 sivuille

Tervetuloa LKP T08/09 –joukkuesivulle!

Joukkueemme on ollut yhdessä jo useamman vuoden. Joukkueessa pelaa ja harjoittelee ympärivuotisesti vajaa kaksikymmentä innokasta tyttöfutaria. Matkan varrella joukkueeseen on liittynyt lisää pelaajia ja mukaan otamme edelleenkin uusia pelaajia. Tervetuloa milloin vain tutustumaan lajiin ja joukkueeseen, aikaisempaa kokemusta futiksesta ei tarvitse olla. Ilmoittaudu mukaan !

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöihin!

Harjoitukset /talvikausi 2019-2020:

Keskiviikko (parilliset viikot), klo 19:30 - 20:30, Killeri, JJK:n junnuhalli (Sykeraitti 8, Jyväskylä)

Torstai (yhteisharkat Lepän kanssa), klo 17:00 - 18:00, Leppäveden liikuntahalli

Sunnuntai, klo 17:00 - 18:00, Sydän-Laukaan koulu

Kimppakyydit toimivat Laukaasta, Vihtavuoresta ja Leppävedeltä!

Pelit ja turnaukset

Kesäkaudella 2019 pelaamme T11: E-tytöt (08) 8v8 peli-ilta –sarjaa sekä T11 piirisarjaa.

Turnauksiin osallistutaan lähialueilla 2-3, ja yhteen ”yli-yön” turnaukseen. Kaudella 2019 reissuturnaus järjestetään Siilinjärvelle, Tyttösiili 2019 –turnaukseen. Lisäksi järjestämme syksyllä oman miniturnauksen Laukaassa.

Talvikaudella keskitymme pelaamaan harjoituspelejä mahdollisimman paljon.

Keitä me olemme ja miksi?

Kaiken toiminnan ja tekemisen pohjana ja tavoitteena on tarjota tytöille motivoivaa ja laadusta futistoimintaa, liikunnan riemua ja onnistumisia! Joukkueessa opetellaan paitsi jalkapalloilun saloja myös ryhmässä toimimista vuorovaikutustaitoja. Kaverit ja joukkue ovat tärkeä yhteisö!

Futiksen tulee olla hauskaa. Koulutettujen valmentajien johdolla harjoitusten keskipisteenä ovat pelaaja ja pallo – paljon pienpelejä, paljon havainnointiin liittyviä ärsykkeitä ja sovittuihin teemoihin sopivia harjoitteita. Lupaamme, että harjoituksissa ei ole tylsää, jokainen pelaaja kehittyy ja saa onnistumisen tunteita!

Vuosikustannukset

  • LKP seuratoimintamaksu 110 €/v
  • Seuran jäsenmaksu 20 €/v
  • Joukkuemaksu n. 170 €/(kesä- ja talvikausi yhteensä)
  • Palloliiton pelipassi n. 25€
  • vakuutus €/v (HUOM. pakollinen harjoituksissa/peleissä)


Pelipassi ja vakuutukset (pakollinen)

Pelipassi on pakollinen kaikille pelaajille harjoituksissa ja peleissä. Pelipassin tulee olla voimassa ensimmäisessä pelissä. Vuonna 2019 pelipassin hinta on 25€ (tuotekoodi V22). Ohjeita passin hankkimiseen löydät esim.: http://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Kaikilla seuran jalkapallo joukkuetoimintaan osallistuvilla tulee olla voimassa henkilökohtainen tapaturmavakuutus, joka kattaa mahdolliset harjoituksissa/peleissä aiheutuneet vahingot (huom! kaikkiin vakuutuksiin ei sisälly urheiluharrastukset). Omalta vakuutusyhtiöiltä kannattaa erikseen tarkistaa kattaako oma vakuutus kilpaurheilutoiminnan. Pyydettäessä useimmat vakuutusyhtiöt toimittaa erillisen vakuutuksen voimassaolotodistuksen. Vaihtoehtoisesti Pelipassi -lisenssin hankkineet voivat ottaa erillisen AON-vakuutuksen lisenssin yhteyteen. Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Joukkueen yhteyshenkilöt

Joukkueenjohtaja:

Saila Puurunen (045 136 8888, saila.puurunen(ät)outlook.com)

Valmentajat:

Sami Tepponen (044 290 7837,sami.tepponen(ät)hotmail.com)

Tero Puurunen (040 962 4782, tero.puurunen(ät)hotmail.com)

Jussi Ottavainen (040 545 2746, jussi.ottavainen(ät)gmail.com)


Toimintaa tukemassa:

Alutroll

Seuran uusimmat