”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Jussi Silpola!
Julkaistu: 14.02.2020 00.00

”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Jussi Silpola!

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Jussi Silpola.

Nimi: Jussi Silpola

Valmennettavat joukkueet: T06

Valmennuskokemus: Jussi on toiminut LKP:n T06 joukkueenjohto- ja valmennusringissä mukana tyttöjen futiskerhovaiheesta alkaen eri rooleissa nyt jo seitsemättä vuotta. Tällä hetkellä Jussi toimii joukkueen apuvalmentajana. Pelinohjaajakoulutus on käytynä ja viime kesänä Jussi on toiminut valmennustehtävien lisäksi pelinohjaajana eri joukkueiden peli-illoissa ja turnauksissa.

Jussi valmentajana: Jussilla on vankka näkemys lasten ja nuorten valmentamisesta ja urheiluseuratoiminnan merkityksestä harrastajille - LKP näyttäytyy toiminnassaan seurana, jossa lähtökohta on lapsen ja nuoren kokonaisvaltainen kehityksen ja kasvun tukeminen liikuntaharrastuksen avulla. Liikunnallisuuteen ja urheilullisuuteen ohjaaminen, yhteispelin sääntöjen opettelu, joukkuepelaaminen, ja kaikki muu kentällä opittava tukee futarina kehittymistä, mutta antaa eväitä myös kentän ulkopuolella pärjäämiseen. Tämä on oma ohjenuora treenien ja pelien vetämiseen, ja on ilo olla mukana tässä toiminnassa, ja oppimassa itsekin!

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Jalkapallokentän lisäksi Jussin saattaa bongata stagelta kitaran kanssa, hirvijahdista tai Lapista kalastamasta!


Seuran uusimmat