”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Suvi-Tuulikki Reina!
Julkaistu: 08.02.2020 00.00

”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Suvi-Tuulikki Reina!

Team LKP:ssä tärkein työ tehdään kentällä. ”Viikon valmentaja” –sarjassa esittelyssä Suvi-Tuulikki Reina. Suvi-Tuulikilla on kunnia olla sarjan kahdeskymmenes esiteltävä Team LKP valmentaja.

Nimi: Suvi-Tuulikki Reina

Valmennettavat joukkueet: Futis- ja liikuntakerhojen vastuuvetäjä / Junioripäällikkö

Valmennuskokemus: Suvi-Tuulikilla on laaja kokemus urheiluseuroissa eri rooleissa toimimisesta. Valmennuskokemusta ja -koulutusta on mm. liikunnanohjaajakoulutus ja lukuisia eri liikunnan alan koulutuksia vuosien varrelta sekä lentopallovalmennusta pienimmistä junioreista A-ikäisiin saakka. Suvi-Tuulikki on toiminut 15 -vuotiaasta asti näihin päiviin saakka erilaisissa lasten liikunnan ohjaamistehtävissä. Seuratoiminnassa hän on ollut mukana mm. Muuramen SM-liigan lentopallojoukkueen joukkueenjohtajana vuosituhannen vaihteessa.

Suvi-Tuulikki valmentajana: Team LKP:hen toimintaan Suvi-Tuulikki tuli mukaan alun alkaen omien lasten jalkapalloinnostuksen kautta ja toimi sittemmin jojona T05- ja P08 -joukkueissa. Nykyisin Suvi-Tuulikki toimii vastuuvetäjänä LKP:n futis- ja liikuntakerhoissa.

Omaa peliuraakin futiksen osalta Suvi-Tuulikilta löytyy – Suvi-Tuulikki kaapattiin legendaariseen PetPetin naisjoukkueeseen pelaajaksi joukkueen autokuskin paikalta ja pelikausia kertyi parin vuoden verran!

Team LKP:ssa Suvi-Tuulikki tekee töitä suurella sydämellä lasten ja nuorten liikunnan eteen ja on innolla mukana kehittämässä LKP:n toimintaa monipuolisesti eteenpäin.

Tätä ihmiset eivät sinusta tiedä: Suvi-Tuulikilta löytyy taskusta MM-mitali... Potkukelkkailusta!

Seuran uusimmat