Julkaistu: 08.08.2018 00.00

Tiedote kiekkokoulusta

Hyvä Team LKP ry:n Leijonakiekkokoulun 2. vuosikurssilainen!

1 AIKATAULUISTA: Luistelu- ja leijonakiekkokoulu järjestetään Peurungan Icecat Arenalla (Peurungantie 85 41340 Laukaa) maanantaisin 10.9.2018, alkaen klo 16.55- 17.45.

*Ryhmät toimivat 10.9.2018- 22.4.2019. Jouluna pidämme kahden viikon tauon toiminnasta.

Harjoituksia kauden aikana tulee noin 30 kertaa.

2. TOIMINNAN ORGANISOINNISTA: *Leijonakiekkokoulu 2. vuosikurssin valmennuksesta vastaa Mikko Tarvainen. Leijonakiekkokoulu vuosikurssi 2. on suunnattu 6-7 vuotiaille lapsille. Leijonakiekkokoulun vuosikurssi 2:n toimintaan sisältyy jääharjoittelun lisäksi myös pelejä. Ryhmä osallistuu Jyvässeudun seuroille järjestettävään Hippoliigaan. Pelit pelataan pääsääntöisesti Lähitapiola Areenan päädyssä sijaitsevassa minikaukalossa. Pelit alkavat marraskuun alkupuolella. Valmennukseen toivomme apuja myös aktiivisilta vanhemmilta, jotka ovat jäällä mukana lapsien kanssa tukemassa päävalmentajaa.

*Vanhemman roolista Leijonakiekkokoulun 2. vuosikurssilla. Osallistujat ko. toiminnassa ovat erittäin nuoria ja toivomme aluksi vanhemmilta riittävää tukea toimintaan ja ryhmään mukaan pääsemiseksi.

Erona jalkapallokerhotoimintaan jääurheiluryhmissä toivomme vanhempia mukaan toiminnan ytimeen apuohjaajiksi päävalmennuksen tueksi. Eli jääurheilutoiminta on enemmän lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus vielä tässä vaiheessa. Ketään vanhempaa emme tietenkään pakota tulemaan jäälle, vaan jos lapsi pärjää hyvin ryhmätoiminnassa ja jäällä niin vanhemmat voivat olla toiminnasta myös sivummalla. Muistutan, että kaikilla jäällä olevilla henkilöillä täytyy olla kypärä – koskee myös aikuisia.

*Tiedottaminen tapahtuu seuran hallinnoiman Jopox-palvelun avulla. Jopoxin ”pukukopissa” tiedotetaan ryhmään liittyvistä asioista.

3. VARUSTUS: *Kiekkokoulun 2. vuosikurssilla varusteiksi vaaditaan täydellinen jääkiekkovarustus. Jos kuitenkin vielä jotain varusteita täydellisestä paketista uupuu, niin mukaan pääsee.

4. TOIMINNAN SISÄLLÖSTÄ: *Alkeistoimintamme valmennusideologian keskeisin tavoite on toimia ajatuksella minä ja taidonoppiminen / peliväline. Toteutamme pienten lasten toimintaa ”lajinomaisen leikkimisen” keinoin - LAPSI LEIKKII - LAPSI LIIKKUU - LAPSI OPPII. Kaikki "harjoitteet" toteutamme yhdistämällä ne leikkimiseen. Leikkeihin yhdistetään aina taidonoppiminen – luistelutaitoa harjoiteltaessa taitoa yhdistetään leikkimiseen ja lajinomaisessa pelivälinehallintaharjoittelu yhdistetään myös leikkeihin.

*Kiekkokouluissa ”harjoitussisältö” koostuu aina neljästä n. 10 minuutin mittaisesta leikki- / harjoituskokonaisuudesta. Annamme aina ennen harjoitusta lapsille n. 5 minuuttia aikaa purkaa luontaisesti energiaa totuttelemalla jäähän kaverin tai vanhemman kanssa. Harjoituskerrat sisältävät aina selkeän aloituksen sekä lopetuksen oman ryhmän kanssa – luo turvallisuuden tunnetta lapselle. Pelaamista toteutamme aktiivisten viitepelien kautta. Pelin opettamista toteutamme ydinopettamisen ideologian ehdoilla. Toimintaideologiamme on, että lapselle herää lapsilähtöisesti vietti kisailua ja pelailua kohden – lapsen liikkuminen, urheileminen, kilpaileminen/kisaileminen on tunnerikasta ja tätä kautta hän oppii kohtaamaan ja käsittelemään erilaisia onnistumisia sekä haasteita.

5. TOIMINNAN HINNOITTELU: *Leijonakiekkokoulu vuosikurssi 1. hinta on koko kauden (syyskuu - huhtikuu) mukana olevat 290€. Harjoitustapahtumia kauden aikana tulee noin 30. Team LKP laskuttaa toiminnassa mukana olevilta myös 20€ jäsenmaksun kerran vuodessa. Toiminta laskutetaan koko kauden mukana olevilta 4. erässä (1. erä lokakuun alku 45€ + 20€ (Seuratoimintamaksu 1/2 sekä jäsenmaksu), 2. erä marraskuun alku 60€(lajimaksu, 3. erä tammikuun alku 60€ + 45€(Lajimaksu, sekä seuratoimintamaksu osa 2/2, 4.erä maaliskuun alku 60€(lajimaksu).

*Huomioikaa, että jos olette maksaneet Team LKP:n seuratoimintamaksun 2018 jo jalkapallon yhteydessä niin luistelukoulun hinta on vain 180€ koko kaudelta (hinnasta on vähennetty seurantoimintamaksut kaudelta 2017-2018)! *Hinnat sisältävät mm. valmennuksen, pienten lasten pelipassin ja vakuutuksen, luistelukoulu- tai kiekkokoulutuotteen. Lisäksi luistinten teroitus sisältyy hintoihin.

5. ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDUSTELUT *Ilmoittaudu mukaan www-sivujemme kautta menemällä osoitteessa www.teamlkp.net. Käy tutustumassa leijonakiekkokoulujen alla ko. ryhmiin. *Tiedustella voit lisää Junioripäällikkö Mikko Tarvaiselta junioripaallikko@teamlkp.net 0400 351 900!

Seuran uusimmat