LKP 06-joukkue Hurrikaani Cupin (AA) voittoon
Julkaistu: 29.08.2018 00.00

LKP 06-joukkue osallistui Hurrikaani Cup:in(AA) turnaukseen 25.-26.8.2018. Turnaukseen osallistui 16 joukkuetta ympäri Suomea. Lauantain pelit pelattiin Laukaassa IceCat Arenalla. Ensimmäisessä ottelussa joukkue sai vastaansa Kalpa1. Peli päättyi LKP:n voittoon 8-2. Toisessa pelissä vastaan luisteli Kisurit Turusta, jonka joukkue voitti 7-3. Päivän viimeisessä pelissä joukkue voitti Espoon Bluesin Whitejoukkueen. Peli päättyi 10-0. Voiton myötä LKP06- joukkue voitti oman B-lohkonsa.

Pelit jatkuivat sunnuntaina Killerillä sijoitusotteluilla. Ensimmäisessä ottelussa LKP kohtasi lohko A:n voittajan EPS White-joukkueen Espoosta. Peli päättyi LKP:n voittoon 3-2. Voiton myötä joukkue pääsi turnauksen finaaliin ja vastaan luisteli Kiekko Nikkarit White-joukkue Riihimäeltä. Finaali oli tiukkaa vääntöä ja joukkue tarjosi katsojille jännitystä aina loppusummeriin asti. Peli päättyi LKP:n voittoon 3-1. Palkintona upeasta turnauksesta pojat nostivat pokaalin kohti hallin kattoa!