Julkaistu: 08.08.2018 00.00

Tiedote kiekkokoulusta

Hyvä Team LKP ry:n Luistelukoululainen sekä Leijonakiekkokoulu 1. vuosikurssilainen!

AIKATAULUISTA: Luistelu- ja leijonakiekkokoulu järjestetään Peurungan Icecat Arenalla (Peurungantie 85 41340 Laukaa) maanantaisin 10.9.2018, alkaen klo 16.55- 17.45.

*Ryhmät toimivat 10.9.2018- 22.4.2019. Jouluna pidämme kahden viikon tauon toiminnasta.

Harjoituksia kauden aikana tulee noin 30 kertaa.

2. TOIMINNAN ORGANISOINNISTA:

*Luistelukoulutoiminta on suunnattu 4-7-vuotiaille lapsille. Jaamme luistelutoiminnan kahteen ryhmään alkeisluistelu 4-5-vuotiaiden lasten ryhmään, sekä luistelun jatkoryhmään 6-7-vuotiaiden lasten ryhmä. Luistelussa varusteiksi riittävät luistimet ja kypärä. Valmennuksesta vastaavat Team LKP:n luisteluohjaajat.Luistelukoulussa tutustumme jäähän ja harjoittelemme luistelutaitoja leikkien kautta.

*Kiekkokoulu 1. vuosikurssin valmennuksesta vastaa Team LKP ry:n Junioripäällikkö Mikko Tarvainen. Leijonakiekkokoulu vuosikurssi 1. on suunnattu 5-6 -vuotiaille lapsille. Leijonakiekkokoulun ensimmäisen vuosikurssin harjoittelu koostuu pääosin lajinomaisesta leikkimisestä. Varusteiksi riittävät tässä vaiheessa luistimet, maila, häkillinen kypärä sekä kaulasuoja. Valmennukseen toivomme apuja myös aktiivisilta vanhemmilta, jotka ovat jäällä mukana lapsien kanssa tukemassa päävalmentajaa.

*Vanhemman roolista luistelun- ja jääkiekon alkeistoiminnan ryhmissä. Luistelu- ja leijonakiekkokoulut ovat lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus vielä tässä vaiheessa. Mikäli teillä on mahdollista osallistua toimintaan lastenne kanssa, se olisi toivottavaa. Mikäli lapsi kykenee toimimaan itsenäisesti ryhmän mukana, ei läsnäolo jäällä ole välttämätöntä. Muistutan, että kaikilla jäällä olevilla henkilöillä täytyy olla kypärä, koskee myös aikuisia. Johdamme ja kasvatamme lapsia esimerkillämme.

*Tiedottaminen tapahtuu seuran hallinnoiman Jopox-palvelun avulla. Jopoxin ”pukukopissa” tiedotetaan ryhmään liittyvistä asioista.

*Ryhmästä toiseen on mahdollista siirtyä kesken kauden. Mikäli luistelukoulussa on saatu varmuus liikkua jäällä, on mahdollista siirtyä kiekkokoulun puolelle. Myös kiekkokoulusta on mahdollista siirtyä luistelukoulun puolelle. Kiekkokoulussa edellytämme alkeistaitoja ennen osallistumista toimintaan.

3. VAATETUS JA VARUSTUS: Harjoitusvaatteilla on kolme tärkeää vaatimusta: pitää lämpimänä, pitää kuivana sekä mahdollistaa vaivaton liikkuminen jäällä. Verryttelypuku tai vastaava on hyvä vaate luistelukoulutunneille, sen alle voi pukea lämmintä tarpeen mukaan. Paksut toppavaatteet eivät sovellu harjoituksiin, koska ne ovat kankeita ja haittaavat liikkumista. Tarkistathan myös ennen tunnin alkua, että vaatteissa ei kulkeudu hiekkaa jäälle! Sormikkaat ovat hyvät käsineet luistelussa ja varustereppuun on hyvä varata mukaan vaihtokäsineet, jotta sormet pysyvät kuivana ja lämpimänä koko luistelutunnin ajan.

*Luistimen mallilla ei vielä luistelukoulussa ole väliä. Muoviset harjoitusluistimet, hokkarit, kaunoluistimet tai taitoluistimet käyvät hyvin luistelukouluun, kunhan perusasiat ovat kunnossa. Luistinten tulisi olla kooltaan sopivat. Luistimiin ei pidä ostaa liikaa kasvunvaraa! Jos luistimet ovat liian isot, jalka liikkuu luistimessa, syntyy hiertymiä ja nilkka ei ole kunnolla tuettu. Sopivan kokoiseen luistimeen mahtuu käyttösukan lisäksi ohut sukka. Luistinten tulisi tukea jalan asentoa ja siksi monta vuotta palvelleet kaunoluistimet onkin hyvä vaihtaa tukevimpiin luistimiin. Hyvillä luistimilla on helppo kävellä jään ulkopuolella ja niissä askel on vakaa. Nilkka ei saa vääntyä puolelta toiselle yhdellä jalalla seistessä. Mitä heikompi luistelijan taitotaso on, sitä tärkeämpää on, että luistin tukee erityisesti nilkkaa.

*Kiekkokoulun 1. vuosikurssilla varusteet ja varustus muuten samat kuin luistelukouluissa, mutta lisäksi he tarvitsevat mailan, häkillisen kypärän sekä kaulasuojan.

4. TOIMINNAN SISÄLLÖSTÄ:

*TEAM LKP:n valmennusideologian keskeiset tavoitteet ovat: pitää hauskaa ja liikkua aktiivisesti. Lajinomainen leikkiminen on keino opettaa taitoja, joita luistelu ja jääkiekko vaativat. Pyrimme innostamaan ja kiinnittämään lapsia lajin pariin.

*Kiekkokouluissa harjoitussisältö koostuu neljästä n. 10 minuutin mittaisesta leikki- / harjoitekokonaisuudesta. Ennen harjoituksia lapsilla on n. 5 minuuttia aikaa purkaa luontaisesti energiaa totuttelemalla jäähän kaverin tai vanhemman kanssa. Harjoituskerrat sisältävät aina selkeän aloituksen, sekä lopetuksen oman ryhmän kanssa.

Kiekkokouluissa pelaamme, leikimme ja kilpailemme. Lapsen liikkuminen, urheileminen, kilpaileminen/kisaileminen on tunnerikasta ja tätä kautta hän oppii kohtaamaan ja käsittelemään erilaisia onnistumisia sekä haasteita. Turvallisesti toteutettu harrastusympäristö on erinomainen paikka harjoitella tunnetaitoja.

5. TOIMINNAN HINNOITTELU: *Leijonakiekkokoulu vuosikurssi 1. hinta on koko kauden (syyskuu - huhtikuu) mukana olevat 290€. Harjoitustapahtumia kauden aikana tulee noin 30. Team LKP laskuttaa toiminnassa mukana olevilta myös 20€ jäsenmaksun kerran vuodessa. Toiminta laskutetaan koko kauden mukana olevilta 4. erässä (1. erä lokakuun alku 45€ + 20€ (Seuratoimintamaksu 1/2 sekä jäsenmaksu), 2. erä marraskuun alku 60€(lajimaksu, 3. erä tammikuun alku 60€ + 45€(Lajimaksu, sekä seuratoimintamaksu osa 2/2, 4.erä maaliskuun alku 60€(lajimaksu).

*Huomioikaa, että jos olette maksaneet Team LKP:n seuratoimintamaksun 2018 jo jalkapallon yhteydessä niin luistelukoulun hinta on vain 180€ koko kaudelta (hinnasta on vähennetty seurantoimintamaksut kaudelta 2017-2018)! *Hinnat sisältävät mm. valmennuksen, pienten lasten pelipassin ja vakuutuksen, luistelukoulu- tai kiekkokoulutuotteen. Lisäksi luistinten teroitus sisältyy hintoihin.

5. ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDUSTELUT *Ilmoittaudu mukaan www-sivujemme kautta menemällä osoitteessa www.teamlkp.net. Käy tutustumassa leijonakiekkokoulujen alla ko. ryhmiin. *Tiedustella voit lisää Junioripäällikkö Mikko Tarvaiselta junioripaallikko@teamlkp.net 0400 351 900!

Seuran uusimmat